Teelt

In het zomerseizoen hebben we in Nederland een grote teelt waar 80% van de producten vandaan komt. Om u jaarrond te voorzien van het complete assortiment hebben we een internationaal telersnetwerk opgebouwd met telers in o.a. België, Spanje, Duitsland, Italië, Hongarije en Kenia. In totaal bestaat ons telersnetwerk uit 12 teeltlocaties, welke allemaal verantwoord telen volgens de Europese regelgeving en die in bezit zijn van de vereiste certificaten.
Om jaarrond een goed product te kunnen leveren hebben we de begeleiding en de controle van de teelt in eigen hand, zodat alle kruiden daar worden geteeld waar de kwaliteit het beste is. De geteelde hoeveelheden zijn volledig afgestemd op de vraag van de klant. We blijven natuurlijk wel te maken houden met onvoorspelbare weersveranderingen.

Naast telen is het klantgericht verpakken een belangrijk onderdeel van ons bedrijf. Ons machinepark bestaat uit horizontale flowpack-, verticale flowpack-, seal- en topsealmachines. Daarnaast wordt het product handmatig gewogen, gesorteerd en verpakt. Dit alles gebeurt in onze BRC-gecertificeerde locatie te Ridderkerk, waar gewerkt wordt volgens de laatste hygiëne codes.