top of page

Fleurige springrolls

DSC06674.jpg

Tover de zomer op je bord met deze fleurige, gezonde spring rolls! Boordevol met kruiden, eetbare bloemen en babyleafs sla. Maak het smaakvolle sausje bij om in te dippen et voilà, genieten maar!

Wat heb je nodig voor de saus:
Wat heb je nodig voor spring rolls:

Maak eerst het sausje om in te dippen. Kook het water en doe hier de suiker in. Blijf roeren tot de suiker is opgelost. Laat dit afkoelen. Doe daarna de pinda’s, het zout, het azijn en het suikerwater in de hakmolen of een blender en mix alles tot je een gladde substantie hebt. Het sausje is klaar.

 

Vul daarna de spring rolls. Pluk de blaadjes van de Munt en snij de Koriander en de komkommer. Leg de rijstvellen in een laagje lauw water voor 1 minuut. Haal ze eruit en begin met vullen. Voeg 1 voor 1 de ingrediënten toe: begin met de eetbare bloemen, want deze wil je straks door de vellen heen zien. Daarna de Mesclune, wortel, komkommer, Muntblaadjes, Koriander en de Surimi sticks. Oprollen en dippen maar, eetsmakelijk!

bottom of page