top of page
DSC09513.jpg

100% emissievrij

Duurzaam ondernemen is één van onze kernwaarden! 
In 2019 zijn wij verhuisd naar een nieuwe locatie. Tijdens de ontwikkeling van de nieuwbouw was het ons doel een energiezuinig en duurzaam pand neer te zetten, zeker met oog op de volgende generatie, die inmiddels tot de directie is toegetreden.

Dankzij 3400 zonnepanelen, (rest)warmte opslag in buffertanks en elektrische ketels werken wij gasloos en 100% emissievrij!

DSC04977.jpg
Ook bij onze verpakkingen staan de ontwikkelingen niet stil. Dagelijks zijn wij bezig met plasticvermindering, innovaties en duurzaamheidsinitiatieven. 

Onze verpakkingen zijn zoveel mogelijk gemaakt van PET en gerecycled PET en zijn daarom ten allen tijde recyclebaar. Ook zijn ze gemaakt van mono-materiaal. Door verdunning en verkleining van de verpakkingen hebben wij in de afgelopen 2 jaar al meer dan 85.000 kilo plastic bespaard en wij verwachten dit de komende jaren verder door te zetten.

Plasticvermindering

DSC06806.jpg

Wij gaan voor duurzaam!

Naast ons full-electric onderkomen en de plasticbesparing, slagen wij er steeds meer in om ook de voedselkilometers te beperken. Onze kruiden worden in het zomerseizoen voor een groot gedeelte in Nederland geteeld. Wij focussen ons op een schone teelt, al onze teeltlocaties (de Nederlandse en Europese) zijn PlanetProof gecertificeerd.
 

Daarnaast zijn wij intensief bezig om onze afvalstromen te verminderen en te verwaarden, spoelen wij onze toiletten door met regenwater en verminderen wij, door de inzet van een bedrijfsbus, het woon-werk verkeer van onze werknemers.

bottom of page