top of page

Vacature

HR medewerker

Bedrijf

Duizendpoot

Afwisselende werkzaamheden en direct contact met de medewerkers, daar krijg jij energie van! Je bent een echt mensenmens, daardoor ben jij aanspreekbaar voor alle niveaus binnen ons bedrijf, van productie tot directie. Je hebt een hands-on mentaliteit en weet je prioriteiten zo te stellen dat je je hoofd koel houdt, ook als de druk op loopt.

 

In deze functie kom je verschillende facetten van het HR gebied tegen: zo verdiep jij je in de cao glastuinbouw en blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen in de wet- en regelgeving, je beantwoordt vragen van medewerkers, je stelt contracten op, je biedt ondersteuning bij de werving en selectie van sollicitanten, je tekent een contractverlenging met één van de medewerkers, je zorgt voor een nauwkeurige urenverwerking en je maakt een werkgeversverklaring.

Zomaar een greep uit de taken die bij deze functie horen. Je vindt het leuk om te schakelen tussen verschillende werkzaamheden, hier ligt jouw kracht en krijg je energie van. Als schakel tussen de directie en de medewerkers draag je bij aan een positieve werkcultuur en gezonde en veilige werkomgeving.  

Team work makes the dream work

In het team waar je komt te werken, staan we voor elkaar klaar en ondersteunen we elkaar waar nodig. We hechten veel waarde aan het teamgevoel en kijken echt waar ieders’ kracht ligt. Krijg jij geen energie van administratieve werkzaamheden maar juist wel van tussentijdse gesprekken met medewerkers? Geen probleem! Wij geloven dat wanneer je iets leuk vindt en er passie voor hebt, je dit ook met overtuiging doet. 

Jouw toekomstig werkgever

Van Vugt Kruiden kent korte communicatielijnen, het kantoor grenst direct aan de productieruimte, dit betekent dat we heel toegankelijk zijn voor medewerkers met hun vragen of hun behoefte aan een luisterend oor. We zijn gevestigd in ons mooie pand aan de Hoogzandweg in Ridderkerk (sneak peek: https://www.instagram.com/vanvugtkruiden/). Onze ruime assortiment producten telen en verpakken we voor onze trouwe klanten. Als familie bedrijf vinden wij persoonlijk contact erg belangrijk, de medewerker staat centraal. 

Wat breng jij mee?

 • Passie voor de mens;

 • Affiniteit met het HR vakgebied of ervaring in een van de volgende functies: HR assistent/medewerker of recruitment consultant;

 • Kennis van de Wet Verbetering Poortwachter (pré);

 • Minimaal 24 uur beschikbaarheid per week (werkdagen in overleg);

 • Geen ochtendhumeur 😉, je starttijd is namelijk 07:15 uur;

 • Communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;

 • Goede luistervaardigheden en het vermogen om verschillende belangen af te wegen en prioriteiten te stellen;

 • Een flexibele en meedenkende houding.

 Wat heeft Van Vugt Kruiden jou te bieden?

 • Een leuke en uitdagende baan in ons ondernemende en groeiende familiebedrijf;

 • Een competitief salaris, passend bij jouw opleiding en ervaring;

 • Een goede pensioensregeling bij BPL pensioen;

 • 25,5 vakantiedagen en 8,33% vakantietoeslag;

 • Reiskostenvergoeding vanaf 10 km (€0,21 netto per km).

Wil je meer weten over de werkzaamheden of over ons bedrijf? Schroom niet! Met veel enthousiasme vertellen we je graag meer over deze te leuke functie, stuur even een berichtje naar: 0649602952. Weet je al genoeg en is dit baan voor jou? Solliciteer direct!

Dank dat je mee wilt denken, maar wij stellen acquisitie niet op prijs.

Enthousiast geworden?
Wij gaan graag met je in gesprek!
Upload uw CV

Bedankt voor je sollicitatie! Wij nemen contact met je op.

bottom of page