top of page

Pavlova met eetbare bloemen

Kerstkrans-pavlova-1.jpg

Bereid jij dit jaar het toetje, oftewel de showstopper van de avond? Onze kerstkrans van pavlova’s is een echte beauty. De knapperige meringuebodem heeft een zacht en romig binnenste, dat perfect combineert met de friszoete lemon curd en vers fruit. Decoreer het gerecht met eetbare bloemen voor een extra feestelijke uitstraling.

 

Wat heb je nodig?

  • 10/12 kant-en-klare minipavlova’s

  • 250 ml slagroom

  • 1 el suiker

  • 1 zakje klopfix

  • 200 gram lemon curd

  • Vers fruit naar keuze (bijv. aardbeien, frambozen, aalbessen)

  • Eetbare bloemen

 

Zo maak je het:

Leg 10 à 12 (afhankelijk van de grootte van je serveerplank of gezelschap) minipavlova’s in een cirkel om een krans te vormen. Giet vlak voor het serveren de lemon curd over de pavlova’s. Klop de slagroom luchtig. Voeg 1 eetlepel suiker toe voor de smaak en 1 zakje klopfix voor de stevigheid. Decoreer elke pavlova met een slagroomtoef. Versier met vers fruit en eetbare bloemen en je krans is klaar om te serveren.

bottom of page